Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Ben je gepassioneerd door techniek en groene energie? Dan ben jij onze geschikte kandidaat want wij zoeken een HVAC-technieker!
Klik hier om de vacature te bekijken.

Vrijblijvende offerte? Meer info? Dringende herstelling?

Gsm 0491 254 156, tel 057 203 150 of email ons

S-Energy zonnepanelen van absolute topkwaliteit, hoge efficiëntie en sterkte prestaties

Klik hier voor de folder van S-energy zonnepanelen Bij de keuze van uw systeem moet u kunnen vertrouwen op de beste zonnepanelen die te koop zijn en net om deze reden werken wij met S-energy. Met een onafgebroken fabricage van zonnepanelen sinds 1991 is S-Energy één van de meest ervaren fabrikanten van zonnepanelen op de markt. De oorsprong van S-Energy is terug te leiden naar de solardivisie van Samsung. Ze produceren zonnepanelen met hoge efficiëntie en hebben een reputatie als zijnde de beste producent op vlak van algemene kwaliteit en prestaties.
Zonnepanelen van S-Energy bieden vertrouwen en zekerheid voor al onze klanten.

Haal meer energie uit uw zonnepanelen

Solaredge optimizers en omvormer

Klik hier voor onze folder van Solaredge en ontdek waarom u meer energie uit uw zonnepanelen haalt In een klassiek systeem worden zonnepanelen in serie aangesloten op de omvormer. Als er 1 zonnepaneel uit de serie minder presteert door schaduw, vuil, etc beïnvloed dat paneel de hele serie. Het minst presterende paneel uit de serie bepaalt immers de opbrengst! Door SolarEdge optimizers aan te sluiten op zonnepanelen wordt elk zonnepaneel een slim paneel en gaat het een maximum aan energie leveren ongeacht hoeveel energie de andere panelen kunnen leveren. Hierdoor kan je tot 25% meer energie uit uw systeem halen.

SMA omvormer en smart connected monitoring

Klik hier voor onze folder van SMA en ontdek waarom u meer energie uit uw zonnepanelen haalt De nieuwe SMA omvormer is meer dan alleen maar een PV-omvormer. De geïntegreerde service SMA Smart Connected biedt 100% comfort aan installateur en eigenaar van de zonnepanelen. De kostenloze automatische omvormer monitoring van SMA analyseert de werking van de omvormer, meldt onregelmatigheden en zorgt op die manier voor minimale uitvaltijden. Dankzij de SMA Tigo uitbreidingsset kan voor het eerst elk zonnepaneel flexibel met aanvullende functionaliteit worden uitgerust. Op die manier kan ook op moeilijke daken een hogere energieopbrengst worden bereikt, terwijl de systeemkosten worden gereduceerd.

Ik wil graag meer info of een vrijblijvende offerte

Sterke prijzen

Zonnepanelen aan scherpe prijzen mét service na verkoop en sterke garanties!

U ook?

Wij hebben reeds meer dan 1000 uitgevoerde installaties over heel Vlaanderen.

Nog steeds een interessante investering

Door de dalende prijzen van zonnepanelen en stijgende energieprijzen zijn zonnepannelen terug een heel aantrekkelijke investering. Wij werken enkel met merken die een degelijke garantie kunnen bieden zodat uw aankoop een blijvende opbrengst biedt in de toekomst.

s-energy zonnepanelen sma omvormers solaredge omvormers

Sterke merken

Wij werken enkel met merken die een degelijke garantie kunnen bieden zodat uw zonnepanelen installatie een blijvende opbrengst biedt in de toekomst.