Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Ben je gepassioneerd door techniek en groene energie? Dan ben jij onze geschikte kandidaat want wij zoeken een HVAC-technieker!
Klik hier om de vacature te bekijken.

Vrijblijvende offerte? Meer info? Dringende herstelling?

Gsm 0491 254 156, tel 057 203 150 of email ons

Energiezuinige panasonic airco die koelt en verwarmt

Wilt u een airco met hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit? Kies dan voor een Panasonic airco. De airco die naast de gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit zich kenmerkt door een laag geluidsniveau en modern design.

Een airco van Panasonic is zeer energiezuinig door het gebruik van het inverter systeem. Bij een inverter airco wordt de mate van verwarmen en koelen automatisch geregeld aan de hand van de ingestelde temperatuur. De Panasonic airco zal dus nooit te veel verwarmen of koelen en altijd de juiste temperatuur in uw ruimte behouden.

Dankzij het optionele Internet Control kan u uw airco bedienen vanop eender welke locatie. Je kan hiervoor gebruik maken van een smartphone, tablet of PC via internet.

Panasonic airco

De Panasonic airco heeft 2 modellen

Model Etherea - voor maximaal comfort

Uitgerust met Econavi, een combinatie van bewegingssensoren en controleprogramma's om energieverspilling te reduceren met 38%. Deze superstille aircosystemen garanderen de zuiverste luchtkwaliteit!
Panasonic Etherea airco


panasonic airco inverter+

Inverter+

De inverterserie is snel op de gewenste temperatuur, biedt meer efficiëntie en comfort en houdt een constante temperatuur aan.panasonic airco nano

Nano

Via nano-deeltjes wordt de lucht in de ruimte gezuiverd en zorgt zo voor een schonere leefomgeving.

panasonic airco econavi

Econavi

De sensor registreert beweging en locatie van personen en regelt de luchtstroom-richting voor maximaal comfort en kostenbesparing.panasonic airco aerowings

Aerowings

Directe luchtstroom tot aan het plafond om een 'douche koeling' effect te creëren door de dubbele flap in de binnenunit.

panasonic airco internet control

Internet control

Maximaal comfort tegen een gunstige prijs, de airco is via internet te beheren via smartphone, tablet of PC.panasonic airco humidity control

Humidity control

Perfect Humidity regelt de luchtvochtigheid in de ruimte om droge lucht te voorkomen.


Model TZ - krachtig en efficiënt

Met standaard hoge energielabels A++/A+ zijn dit unieke aircosystemen. Ze werken tot een buitentemperatuur van -15°C voor verwarming en -10°C voor koeling. Dit gebeurt geruisloos en met hoge capaciteit! Het energieverbruik is nog nooit zo laag geweest.
Panasonic TZ airco


panasonic airco inverter+

Inverter+

De inverterserie is snel op de gewenste temperatuur, biedt meer efficiëntie en comfort en houdt een constante temperatuur aan.

panasonic airco internet control

Internet control

Maximaal comfort tegen een gunstige prijs, de airco is via internet te beheren via smartphone, tablet of PC.

PM2,5 filter

PM2,5 filter

Door het filter PM2,5 kunnen fijne stofdeeltjes (vuil, stof, rook en druppels) gevonden worden.

Ik wil graag meer info of een vrijblijvende offerte

Free multi systeem: tot 5 binnenunits aansluitbaar op 1 buitenunit

Conditioneer tot 5 ruimtes met één enkele buitenunit van het Free Multi Systeem. Hierdoor is er veel ruimte te besparen met de opstelling van de buitenunit en een hogere energie efficiëntie te behalen vergeleken met 1 op 1 systemen.

Tevens is er een energiebesparing mogelijk tot 30% ten opzichte van 1 op 1 systemen en kan elke ruimte verwarmd of gekoeld worden volgens de eigen individuele behoeften. Qsani installeert en regelt alles tot in de puntjes.

panasonic airco die koelt en verwarmt

Airco van Panasonic

Panasonic airco toestellen staan gekend voor hun hoge mate van gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en laag energieverbruik.