Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Ben je gepassioneerd door techniek en groene energie? Dan ben jij onze geschikte kandidaat want wij zoeken een HVAC-technieker!
Klik hier om de vacature te bekijken.

Vrijblijvende offerte? Meer info? Dringende herstelling?

Gsm 0491 254 156, tel 057 203 150 of email ons

Waarom kiezen voor een warmtepompboiler?

Warmtepompboilers kunnen op goedkope en zeer milieuvriendelijke wijze warm water produceren. Uitermate geschikt ter vervanging van een elektrische boiler of voor nieuwbouw. Een warmtepompboiler hanteert hetzelfde principe als een warmtepomp bodem/water en warmtepomp lucht/water.

Is al dan niet combineerbaar met een PV-installatie, zo zorgt u zelf voor de nodige energie voor uw warmtepompboiler.

De voordelen van een warmtepompboiler

Warmtepompboilers zijn energiebesparend

Energie-
besparend

Een warmtepompboiler heeft bij een luchtaanvoer van 15°C en een watertemperatuur van 60°C een rendement (COP) van 3.55 (gemeten volgens Europese norm EN 255-3; 1997). Daardoor is de verwarmingscapaciteit 2340 watt bij een elektrisch verbruik van 660 watt. Hij verbruikt dus tot 70% minder energie dan een klassieke elektrische boiler.

Warmtepompboilers zijn milieuvriendelijk

Milieu-
vriendelijk

Een warmtepompboiler is milieuvriendelijk. U gebruikt 100% ecologische energie zonder enige CO2 uitstoot. Hiermee draagt u bij aan een properder milieu en dat is altijd mooi meegenomen.

Warmtepompboilers zijn gans het jaar bruikbaar

Gans het jaar bruikbaar

Een warmtepompboiler werkt bij buitentemperaturen tussen -7°C en 43°C. Daardoor is hij bruikbaar gedurende gans het jaar. Zelfs bij -7°C buitentemperatuur is er nog steeds een rendement van 150% ten opzichte van een klassieke elektrische boiler. Mocht het toch nodig zijn, dan is er steeds een elektrische weerstand beschikbaar in de boiler om bij te warmen.

Warmtepompboilers zijn kostenbesparend

Kosten-
besparend

U bespaart op energiekosten en bent minder afhankelijk van uw energieleverancier en stijgende energieprijzen. In vergelijking met een klassieke boiler bespaart u met een warmtepompboiler 70% energie.

Warmtepompboilers zijn aansluitbaaropzonneboilers

Aansluitbaar op een zonneboiler

Aan een warmtepompboiler is er standaard een extra wisselaar voorzien zodat u de warmtepompboiler ook kunt aansluiten op een externe warmtebron zoals een thermisch zonnepaneel. In dat geval is bij zonnige dagen de warmwater productie voor uw gezin nagenoeg gratis.

Warmtepompboilers zijn duurzaam

Duurzaam

Warmtepompboilers zijn een betrouwbare en onuitputtelijke bron van energie. Het is een duurzame installatie met veilige en zekere werking, weinig onderhoud en een lange levensduur.

Ik wil graag meer info of een vrijblijvende offerte

Zeer laag lawaainiveau

Een warmtepomp heeft een heel stille tot geruisloze werking.

Energiezuinig totaalpakket

Door de veelzijdigheid van de Qsani groep kunnen wij u een totaalpakket aanbieden om uw huis comfortabel te verwarmen en te voorzien van warm water. In combinatie met vloerverwarming en/of een CV haard alsook een beperkt aantal zonnepannelen kunnen we u een volledig energie onafhankelijk systeem aanbieden.

Vaillant warmtepompboilers Ariston warmtepompboilers

Warmtepompboilers van Vaillant en Ariston

Wij werken met warmtepompboilers van de merken Vaillant en Ariston die beiden garant staan voor innovatieve warmtepompboilers van topkwaliteit.

De overheid steunt u

De Vlaamse overheid, provincie of gemeenten hebben heel wat subsidieregelingen om u financiëel te ondersteunen met uw aankoop en installatie van uw warmtepompboiler. Qsani toont u graag de weg en helpt u bij het aanvragen van deze financiële tegemoetkomingen.