Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Ben je gepassioneerd door techniek en groene energie? Dan ben jij onze geschikte kandidaat want wij zoeken een HVAC-technieker!
Klik hier om de vacature te bekijken.

Vrijblijvende offerte? Meer info? Dringende herstelling?

Gsm 0491 254 156, tel 057 203 150 of email ons

De warmte uit de lucht halen met een lucht/water warmtepomp

Wilt u een verwarmingssysteem dat het milieu beschermt en energie en geld bespaart? Een systeem dat uitsluitend gebruik maakt van hernieuwbare energie, dan is een een lucht/water – warmtepomp de ideale oplossing.
Een lucht/water warmtepomp halen hun warmte uit de omgevingslucht.

De Vaillant lucht/water-warmtepomp met binnen- en buiten eenheid gebruikt de warmte uit de buitenlucht op een zeer efficiënte en flexibele manier en zet die om in bruikbare energie. De buiteneenheid wordt in de tuin geplaatst, op een afstand van maximaal 30 meter van de warmtepomp. Lucht/water warmtepompen kunnen verwarming genereren bij buitentemperaturen tot -20°C en zijn in staat om uw woning te voorzien van warm water tot 65°C. In de zomer kunnen ze uw woning zelfs aangenaam koel houden. Lucht/water warmtepompen zijn zowel milieuvriendelijk als zuinig, omdat ze tot 75% van de noodzakelijke energie uit een natuurlijke warmtebron halen.

Klik hier voor de verschillende lucht/water warmtepompen van Vaillant

De voordelen van een lucht/water warmtepomp

lucht/water warmtepomp is energiebesparend

Energie-
besparend

Een lucht/water warmtepomp heeft een laag energieverbruik het hele jaar door. 1kWh elektrische energie wordt omgezet in minstens 4kWh. In de praktijk betekent dit dat je 1/4 elektrische energie aankoopt en 3/4 gratis uit de lucht haalt.

lucht/water warmtepomp is onderhoudsvriendelijk

Onderhouds-
vriendelijk

Voor een gesloten bronsysteem zijn er nauwelijks onderhoudskosten, dit geld ook voor de warmtepomp. Als de plaatsing en de afstelling perfect is, is onderhoud zo goed als overbodig.

lucht/water warmtepomp is milieuvriendelijk

Milieu-
vriendelijk

Milieuvriendelijk alternatief voor het stoken van gas of stookolie. Het gebruik van luchtwarmte zorgt nauweljiks voor vervuiling, uitstoot van CO2 en klimaatverandering.

lucht/water warmtepomp is kostenbesparend

Kosten-
besparend

Geen stookolietank nodig, het jaarlijks bevoorraden valt weg. Geen gasaansluiting nodig, dus ook geen vaste kosten voor de gasteller. Geen schouw, de jaarlijkse verplichte reiniging word ook overbodig.

lucht/water warmtepomp heeft een heel lange levensduur

Zeer lange levensduur

De lucht/water warmtepomp is een laag temperatuursysteem en heeft daarom een lange levensduur. De levensduur van een warmtepomp ligt rond de 30 jaar.

luchtwarmte als onuitputtelijke bron van energie

Luchtwarmte als onuitputtelijke bron van energie

Het zoeken naar de meest voordelige energieleverancier van fossiele brandstoffen wordt overbodig. Vanaf nu bent u onafhankelijk, en wordt de open lucht uw nieuwe leverancier.

lucht/water warmtepomp als passieve koeling

Passieve koeling

Luchtwarmtesystemen kunnen warmte afgeven aan de buitenlucht. Een lucht/water warmtepomp met passieve koeling kan uw woning of ruimtes van een aangenaam klimaat voorzien, en dit aan een zeer lage bedrijfskost. Bij deze systemen is de compressor niet actief, enkel de bron- en verwarmingscirculatiepomp.

lucht/water warmtepomp is fiscaal interessant

Fiscaal interessant

Een lucht/water warmtepomp met passieve koeling wordt in de EPB berekeningen hoog gewaardeerd. Daarnaast kan u ook een premie van de netbeheerder ontvangen alsook een korting op je jaarlijkse onroerende voorheffing mits het halen van een bepaald E-peil.

Ik wil graag meer info of een vrijblijvende offerte

Zeer laag lawaainiveau

Geluidsarme werking door meer-lagen-isolatie en 10 jaar garantie op de "Scroll" - compressor. De aparte buiteneenheid heeft een ventilator die een zeer laag lawaainiveau produceert.

Energiezuinig totaalpakket

Door de veelzijdigheid van de Qsani groep kunnen wij u een totaalpakket aanbieden om uw huis comfortabel te verwarmen en te voorzien van warm water.In combinatie met vloerverwarming en/of een CV haard alsook een beperkt aantal zonnepannelen kunnen we u een volledig energie onafhankelijk systeem aanbieden.

Lucht/water warmtepompen van Vaillant staan garant voor innovatie en topkwaliteit

Lucht/water warmtepompen van Vaillant

Voor onze lucht/water warmtepompen werken wij met Vaillant dat garant staat voor innovatie en topkwaliteit.

De overheid steunt u

De Vlaamse overheid, provincie of gemeenten hebben heel wat subsidieregelingen om u financiëel te ondersteunen met uw project. Bovendien worden deze subsidieregelingen voor bodem/water warmtepompen vanaf 2017 fors opgetrokken. Qsani wijst u graag de weg en helpt u bij het aanvragen van deze financiële tegemoetkomingen.