Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Ben je gepassioneerd door techniek en groene energie? Dan ben jij onze geschikte kandidaat want wij zoeken een HVAC-technieker!
Klik hier om de vacature te bekijken.

Vrijblijvende offerte? Meer info? Dringende herstelling?

Gsm 0491 254 156, tel 057 203 150 of email ons

Ik wil graag meer info of een vrijblijvende offerte

Onze troeven

Qsani is gespecialiseerd in sanitaire en verwarmingsinstallaties voor nieuwbouw woningen en voor het verbouwen van bestaande installaties. Reeds van bij het begin zullen wij U bijstaan met onze kennis en begeleiden we u bij de keuze van de juiste kachel.
Wij maken steeds tijd voor een werfbezoek om een zo juist mogelijk beeld van de situatie te verkrijgen.

Wat is een CV kachel?

Eens een CV kachel aan het branden is kan het verbruik van de CV-installatie praktisch tot nul herleid worden omdat de CV kachel voldoende energie en warmte afgeeft om de centrale verwarming en sanitair warm water op peil te houden. Daardoor heb je de extra kost van een CV kachel in een mum van tijd terugverdiend en kan je voortaan uw woning energiezuinig en milieuvriendelijk verwarmen met als bonus de gezellige en aangename warmte van een kachel. Qsani bezit de nodige expertise en know-how voor het installeren van uw kachel op centrale verwarming.

het principe van cv kachels

Bekijk modellen

Perfecte afwerking van uw schouw

Voor een stijlvolle en op maat afgewerkte schouw kan u terecht bij zusterbedrijf Diseño bvba. Met een jarenlange ervaring en uitmuntende vakkennis wordt al uw binnen- en buitenschrijnwerk perfect gerealiseerd. Meer info op diseno.be