Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Ben je gepassioneerd door techniek en groene energie? Dan ben jij onze geschikte kandidaat want wij zoeken een HVAC-technieker!
Klik hier om de vacature te bekijken.

Vrijblijvende offerte? Meer info? Dringende herstelling?

Gsm 0491 254 156, tel 057 203 150 of email ons

Ik wil graag meer info of een vrijblijvende offerte

Onze troeven

Qsani is gespecialiseerd in sanitaire en verwarmingsinstallaties voor nieuwbouw woningen en voor het verbouwen van bestaande installaties. Reeds van bij het begin zullen wij U bijstaan met onze kennis en begeleiden we u bij de keuze van de juiste kachel.
Wij maken steeds tijd voor een werfbezoek om een zo juist mogelijk beeld van de situatie te verkrijgen.

Nordic Fire CV kachels

Nordic Fire CV kachels
Nordic Fire richt zich op de ontwikkeling van hoogwaardige kwaliteitskachels. Een Nordic Fire CV kachel onderscheidt zich vooral op technische punten, waardoor er een schonere en veel efficientere verbranding ontstaat en zodoende meer warmte in het CV systeem komt.

  • Zeer schone verbranding en een hoog rendement dankzij de extra naverbranding
  • Altijd een schone ruit door de schone verbranding
  • Zeer zuinig met hout
  • 10 jaar garantie
  • Extra beveiliging tegen schoorsteenbrand, dankzij de thermostatische mengregeling.


Dru CV kachels

Dru cv kachels
Dru staat garant voor eigentijdse kachels die garant staan voor veel gezelligheid. 260 jaar Nederlands vakmanschap, kennis en innovatie heeft geleid tot een serie gashaarden waarbij het natuurlijke en levendige vlammenspel van een echt houtvuur wordt geëvenaard.

De innovatieve gashaarden van DRU zijn voorzien van het energiezuinige Eco Wave systeem! Hiermee kun je het vermogen van de brander eenvoudig terugbrengen met behoud van mooie en volle vlammen. Het wordt zo nooit te warm in je interieur en het is dus niet nodig om de haard laag te zetten of te doven. Je kunt blijven genieten van een prachtig en mooi vlambeeld en je bespaart tot wel 50% op je energieverbruik!

Bekijk modellen