Vrijblijvende offerte? Meer info? Dringende herstelling?

Gsm 0477 177 428 of 0491 254 156, tel 057 203 150 of email ons

Waarom kiezen voor zonnepanelen?

Door de dalende prijzen van zonnepanelen en stijgende energieprijzen zijn zonnepannelen terug een heel aantrekkelijke investering. Via dochterbedrijf Quattrosolar verkoopt en installeert Qsani zonnepanelen aan groepsaankoopprijzen met dat verschil dat wij een gegarandeerde service na verkoop verzekeren in de toekomst. Zo blijft u zeker van een rendabele en groene investering.

Wij werken enkel met merken die een degelijke garantie kunnen bieden zodat uw aankoop een blijvende opbrengst biedt in de toekomst.

Klik hier voor de folder van benq zonnepanelen

De voordelen van zonnepanelen

zonnepanelen zijn kostenbesparend

Kosten-
besparend

De prijzen van elektriciteit blijven jaar na jaar stijgen en daarom is elektriciteit uit zonnepanelen veel goedkoper. De zon stuurt immers geen rekening. Ook jij kan vanaf nu besparen.

zonnepanelen zijn milieuvriendelijk

Milieu-
vriendelijk

Milieuvriendelijk alternatief voor het opwekken van elektriciteit. Het gebruik van zonnestralen zorgt nauweljiks voor vervuiling en geen klimaatverandering, en dat is goed voor het milieu.

zonnepanelen zijn een bron van onuitputtelijke energie

Onuit-
puttelijke bron van energie

Het zoeken naar de meest voordelige energieleverancier voor elektriciteit wordt overbodig. Vanaf nu bent u onafhankelijk, en wordt de zon uw nieuwe leverancier.

Dochterbedrijf Quattrosolar expert in het plaatsen van zonnepanelen

Quattrosolar expert in het plaatsen van zonnepanelen
De installatie en plaatsing van onze zonnepanelen gebeurt door ons dochterbedrijf Quattrosolar dat reeds honderden tevreden klanten en jaren ervaring heeft. Quattrosolar gebruikt enkel kwalitatieve panelen met een hoog rendement, een lange levensduur en een sluitende garantie. De sterke technische know-how maken van uw project een succes.

Meer info via www.quattrosolar.be

Ik wil graag meer info of een vrijblijvende offerte

Sterke prijzen

Zonnepanelen aan groepsaankoopprijzen mét gegarandeerde service na verkoop.

U ook?

Wij hebben reeds meer dan 900 uitgevoerde installaties over heel Vlaanderen.

benq zonnepanelen sma omvormers

Sterke merken

BenQ produceert innovatieve en betrouwbare zonnepanelen van zeer goede kwaliteit én met een heel hoog rendement. Bovendien is BenQ heel kredietwaardig, een topspeler op de markt en worden cellen van BenQ in heel wat Duitse zonnepanelen gebruikt.

SMA omvormers geproduceerd in Duitsland met hoogwaardige componenten, een uitstekende garantie en hoge servicegraad.