Vrijblijvende offerte? Meer info? Dringende herstelling?

Gsm 0491 254 156, tel 057 203 150 of email ons

Waarom kiezen voor een warmtepompboiler?

Bouwers of verbouwers kiezen steeds meer voor duurzame energiebronnen. Zo kan een warmtepompboiler een goede invulling zijn in uw energiezuinige oplossing.

Qsani werkt met de ATC warmtepompboiler AX7 die zijn warmte uit de omgevingslucht haalt om uw sanitair water te verwarmen. Het reservoir van 260 liter is ideaal om een gezin van 2 tot 6 personen te voorzien van hun warmwater behoefte.

De voordelen van een warmtepompboiler

Warmtepompboilers zijn energiebesparend

Energie-
besparend

De AX7 heeft bij een luchtaanvoer van 15°C en een watertemperatuur van 60°C een rendement (COP) van 3.55 (gemeten volgens Europese norm EN 255-3; 1997). Daardoor is de verwarmingscapaciteit 2340 watt bij een elektrisch verbruik van 660 watt. Hij verbruikt dus tot 70% minder energie dan een klassieke elektrische boiler.

Warmtepompboilers zijn milieuvriendelijk

Milieu-
vriendelijk

Een warmtepompboiler is milieuvriendelijk. U gebruikt 100% ecologische energie zonder enige CO2 uitstoot. Hiermee draagt u bij aan een properder milieu en dat is altijd mooi meegenomen.

Warmtepompboilers zijn gans het jaar bruikbaar

Gans het jaar bruikbaar

De AX7 werkt bij buitentemperaturen tussen -7°C en 43°C. Daardoor is hij bruikbaar gedurende gans het jaar. Zelfs bij -7°C buitentemperatuur is er nog steeds een rendement van 150% ten opzichte van een klassieke elektrische boiler. Mocht het toch nodig zijn, dan is er steeds een elektrische weerstand beschikbaar in de boiler om bij te warmen.

Warmtepompboilers zijn kostenbesparend

Kosten-
besparend

U bespaart op energiekosten en bent minder afhankelijk van uw energieleverancier en stijgende energieprijzen. In vergelijking met een klassieke boiler bespaart u met een warmtepompboiler 70% energie.

Warmtepompboilers zijn aansluitbaaropzonneboilers

Aansluitbaar op een zonneboiler

Aan een warmtepompboiler is er standaard een extra wisselaar voorzien zodat u de warmtepompboiler ook kunt aansluiten op een externe warmtebron zoals een thermisch zonnepaneel. In dat geval is bij zonnige dagen de warmwater productie voor uw gezin nagenoeg gratis.

Warmtepompboilers zijn duurzaam

Duurzaam

Warmtepompboilers zijn een betrouwbare en onuitputtelijke bron van energie. Het is een duurzame installatie met veilige en zekere werking, weinig onderhoud en een lange levensduur.

Ik wil graag meer info of een vrijblijvende offerte

Zeer laag lawaainiveau

Een warmtepomp heeft een heel stille tot geruisloze werking.

Energiezuinig totaalpakket

Door de veelzijdigheid van de Qsani groep kunnen wij u een totaalpakket aanbieden om uw huis comfortabel te verwarmen en te voorzien van warm water. In combinatie met vloerverwarming en/of een CV haard alsook een beperkt aantal zonnepannelen kunnen we u een volledig energie onafhankelijk systeem aanbieden.

ATC warmtepompboilers

Warmtepompboiler van ATC

Wij werken met warmtepompboilers van het merk ATC dat garant staat voor innovatieve warmtepompboilers van topkwaliteit.

De overheid steunt u

De Vlaamse overheid, provincie of gemeenten hebben heel wat subsidieregelingen om u financiëel te ondersteunen met uw aankoop en installatie van uw warmtepompboiler. Qsani toont u graag de weg en helpt u bij het aanvragen van deze financiële tegemoetkomingen.